Hevostrailerin pohjan vaihto


Kuten osa lukijoista varmaan muistaa, ostin itselleni toissa jouluna lahjaksi pienen trailerin. Sen pohja kuitenkin oli pehmennyt reunoilta ja oven kohdalta, joten se piti vaihtaa. Samaan syssyyn oli sitten helppo vaihtaa seinän vaneritkin.

Alku oli helppoa, eli seinät ja lattia purettiin pois. Allekirjoittanut oppi miten popniitit puretaan. Poranterällä porattiin kantaa vaan niin kauan kunnes kanta hajosi ja niitti irtosi.



Purkaminen onnistuu meikäläiseltä, mutta rakentamiseen tarvitsin apuja. Mun sahauksilla ei varmasti olisi pohjasta tullut oikean kokoinen :D Onneksi vanhoja pohjapaloja pystyi käyttämään mallina. Sen sijaan vanhaa pohjamattoa ei pystynyt käyttämään mallina sillä se oli ihan riekaleina. Joten ei auttanut kuin tehdä pahvista kaavat trailerin pohjamattoa varten. Pohja valmistettiin siis 3cm vesivanerista ja matto oli navetasta purettua parsimattoa (kivan tuoksun kera). Parsimatto on muuten sen verran painavaa, että se ei edes liikahtahnut kun yritin sitä itsekseni siirtää. Edellinen omistaja oli katkaissut maton trailerin reunoista, jolloin pissaa oli päässyt lattiavanerin reunoja pehmentämään. Nyt kokeiltiin nostaa parsimattoa jonkin verran seinille, josko se auttaisi asiaa.



 Ja tässä se nyt sitten on.. yhä rähjäinen, mutta entistä ehompi trailerini, jonka etupuomi on nyt laskettu Elmerille sopivaksi  <3 (juu puomin pehmusteet kaipaavat vielä vähän huomiota :D )



ponies traveling together
Näin me matkustetaan yhdessä


Kommentit

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari