Joulu toukokuussa!

Niin se vaan joulu joutui toukokuussa harmaaseen torppaan <3
Posti nimittäin toi emännälle uudet hamppu/luomupuuvillahousut ja valjasseppä sai Wallun valjaat valmiiksi.

Tässä ne nyt ovat: tulevan pienen työponin työvaljaat. Mallia jenkkivaljaat <3 Näiden länkien kanssa on nyt hyvä kasvatella vähän kaulan massaa, sillä säätövaraa löytyy. Selkään piti oikein teetättää oma kaariselustin:) Nyt Wallun lavat saa liikkua rauhassa ja selustimen läpsykät seuraa liikettä mukana. Valjasten materiaaliksi kuvittelin tilanneenin nahkaa, mutta lopputulos olikin huoltovapaata biothanea. Tykkään kyllä valjaiden rasvauksesta ja siitä ihanasta tuoksusta, mutta kieltämättä näissä tiloissa tuollainen materiaali taitaa olla aika kätevä. Nyt valjaiden pesun voisi hoitaa vaikka painepesurilla.. jos sellainen olisi :D



Irish mini cob with new work harness
Wallua kiinnosti enemmän ruoho kun valjaiden kanssa poseeraus

Vielä pitää valjaiden säätöihin perehtyä


Hehkutin jo aiemmin MiBoho-nimisestä kaupasta bongaamiani ekologisia Workmen Pants Everlasting -työhousuja ja sellaiset sitten saapuivat hetki sitten postipakettina. Housut ovat kestävää hamppucanvasta ja ensikokemukset ovat oleet hyvät. Housut ovat mielyttävät jalassa ja jämäkän tuntuiset. Nyt sitten vaan kestävyystestausta suorittamaan.. Kilitkin ovat mukana testauksessa.. housunlahkeissa roikutaan hampain ja sorkin.


Kommentit

  1. Wautsi!
    Mullakin oli eilen pikkujoulu. Sain sellassen vehkeen millä voi kurkistella ahtaisiin paikkoihin, eli kamera pitkän taipusan kaulan päässä. Ekaks kattelin sillä hampaitani ja kurkkua (kaikki nauraa tässä kohtaa) ja sitten kurkin mitä pihalla tapahtuu.

    VastaaPoista
  2. Viellä tuli mulle tällanen, se sopii pal paremmin sulle: http://imgur.com/gallery/3Y4UHne

    VastaaPoista
  3. Ponityttö minussa haistoi nahan tuoksun jo kuvaa katsoessa. Saanhan siis kuvitella että ne on nahkaa?! Senverran hienon näköiset valjaat kyllä ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti saat :) ja oikeasti niissä onkin nahkaa joissain vahvikkeissa ja tietty toi amishien länkipatja on sitä oikeaa ihanan tuoksuista nahkaa ^_^

      Poista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari