Huutokauppa-aarteita

Harrastan kesäisin huutokaupoissa käymistä. Pidän erityisesti kuolinpesähuutokaupoista, jotka pidetään kyseisellä kiinteistöllä eikä huutokauppahuoneistoissa. Eri pesistä kerätyt huutokaupat seurojentaloilla ovat toki myös hyviä, mutta joissain tapauksissa niistä puuttuvat aarteet. Minulla on myös lempimeklarini ;) Hyvä meklari pitää tunnelman korkealla ja on rivakka. Hyvä meklari ei suutu, jos asiakkaat eivät huuda tarpeeksi. Kaiken kaikkiaan hyvä huutokauppa on kuin loistava teatteriesitys, ilman pääsymaksua.

Tällaisena hihhulina tykkään kaikista ihanista raamatulause-tauluista ja kun jostain kumman syystä kovin moni muu ei niitä huuda :P niin olen kolmesta huutokaupasta huutanut itselleni seuraavat aarteet:

 

 
 

Kommentit

 1. Jos tuo yläbannerin kuva on omasta kotipiiristäsi, niin asutpa todella upealla paikalla, upeassa talossa! Paljonko on matkaa lähimpään naapuriin?
  ps. Tanskis on mun lemppari myös. Parasta, mitä telkkarista on tullut pitkään aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu banneri on pihasta :) Naapurit ovat mukavasti lähellä (ettei tarvi pitkää matkaa kulkea iltapalalle tai naapurin lapsia kiusaan ;) Mä oon ihan samaa mieltä! Oon jo valittanut että telkkarini on rikki kun sieltä ei tule mitään hyvää, mutta onneksi alkoi Tanskis <3

   Poista
 2. Onneks ei satuttu samaan huutokauppaan. Olis voinut tulla huutokisa ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari