Myöhästynyt joululahja

Wallullahan oli kesällä kaverina ihana (puuma) tamma, mutta kesä meni, eikä pysyvämpää kaveria löytynyt, joten aloin etsiä hoitokaveria Wallulle ja lopulta ratkaisuksi löytyi tällainen pikkuherra nimeltä Elmeri :) Ratkaisun yhteydessä lähetin Minttu-lampaani puolestani hoitoon sinne mistä Elmeri tuli. Melko hyvä vaihtis, vai mitä ;)


Ensimmäiset pari tuntia molemat pojat vinkuivat ja kiljuivat ja härppivät toisiaan, mutta heti sen jälkeen syötiin jo yhdessä. Parin tunnin jälkeen kun pojat vietiin talliin, vastapäisiin karsinoihinsa, tuli Wallulle jo hätä, että eikö hänen ystävä tulekaan samaan karsinaan :D 


Seuraavana päivänä näin kun pojat jo rapsuttelivat toisiaan selästä.. tai no.. Wallu rapsutti Elmerin säkää ja Elmeri yltti rapsuttamaan Wallun kylkeä :DLoppiasisena pässikaritsojen teurastuksen yhteydessä poistui myös Mintun äiti Laku, sillä imettäessään viime kesänä huomasin sillä kasvaimen utareessa. Se ei näyttänyt sitä häiritsevän, mutta varmuudeksi en uskaltanut astuttaa sitä enää. Näin ollen tallini on nyt lampaaton (voi että miten hiljaista :D) ja mustan minttu-lampaan tilalla on tällainen vähän lammasta isompi Elmeri. Jotain samaa niissä kuitenkin on.. Toisin kuin Wallu, Elmeri kakkii joka puolelle pieniä "papanoita" mutta Mintusta poiketen Elmeri syö hyvin tarkasti kaiken mitä se vaan voi syödä. Tarhan katajatkin oli harvennettu heti ensimmäisen päivän jälkeen :D samoin kaikki Wallun ympäriinsä heittelemät heinät.

Kommentit

 1. Voi kuinka sulosia, mulla ku ei oo muuta ku koira. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin jäseneksikin. Tykkään lukea kaikkia erilaisia blogeja. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! ja kiitos kutsusta :) Toki tulen Aurinkokujalle viereilulle :)

   Poista
 2. Ihana Elmeri! <3 Eläinten ystävystymistä on mukava seurata. :)

  VastaaPoista
 3. On se vaan mahtavaa että sulle käy aina niin hyvin. Taitaa olla asiat yläkertaan kunnossa. :D
  Mainiota on myös se, että sait samalla siivoojan!!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana pikkuinen! Näyttää oikein sopivilta kaveruksilta! :D <3

  VastaaPoista
 5. Jessus mikä karvakaveri! Ihana!

  VastaaPoista
 6. Ihana parivaljakko. Kyllä heppa tarvii hepan kaveriksi, vai mitä pojat!

  VastaaPoista
 7. Haaveissa on Wallun kokoinen kaveri (jotta yhdessä liikuttaminen onnistuisi kätevimmin, ja voisin hyödyntää molemmat) mutta tällä parivaljakolla mennään nyt eteenpäin :)

  VastaaPoista
 8. Saat varmasti tuon parivaljakon toimimaan. Kiva ettei Wallun tarvitse olla yksin.
  Hiljaisuus paikoissa missä on ollut eläimiä, ja ne poistuu sieltä, muuttuvat aivan erityisen hiljaisiksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari