Projekti - rakoliiteri

Tällaisesta pienestä rakoliiteristä haaveilin. Googlailin ja tiedustelin Prisman mallikappaleen myyntiä talven alta pois, mutta ei kuulemma myydä, vaan se säilyy ensi kesää varten. Hinta siis pyöri 600-700e tietämillä. Mutta sitten tapahtui ihana ihme. Meidän Prisma päättikin luopua kyseisestä mallista ja myi kaikki loput rakoliiterit 50% alennuksella. Soitin heti aamusta Prismaan ja tiedustelin mahdollisuutta varata liiteri. Ei kuulemma onnistunut, vaan pitäisi tulla paikan päälle. Olin töissä yli 60km päässä, joten kysyin että voiko ystäväni tulla sen varaamaan. "Ai olet niin kaukaa..olisihan se kurjaa jos et saisi liiteriä..no jos me nyt tehtäisiin poikkeus ja varattaisiin se sulle." JES! Tätä ihanaa tarjousta kun ei tullut muihin Prismoihin.

Nyt tämä ihanuus odottaa talkoolaisia pystyttämään se :)

Päivitys 6.7.2013


Projekti etenee! Ihanat talkoolaiset ohimennen maalasivat osan paneeleista, joten liiteri on lähes musta (ulkoa):)


Nyt sitten isän kanssa kuorittiin sopiva alue pintamaata pois ja levitettiin suodatinkangas päälle. Hiekkakuormatkin saapuivat sopivasti, joten nyt voisin alkaa lapioimaan sepeliä pohjalle..



Päivitys 29.7.2013

Liiterissä on seinät ja lattia!! Ihana isäni ja veljeni tulivat talkoilemaan luokseni ja nyt liiteri on kattoa ja kulmalistoja vaille valmis <3


   
kuva 1. perustukset, kuva 2. ihana Makitani kuva 3. rakenne


4. Työmiehet hommissa!


Päivitys 30.8.2013


Aluskatteet lähes valmiit.. huovat vielä puuttuvat


 


Päivitys 1.10.2013

Liiteri on valmis <3 Suurikiitos kaikille talkoolaisille!
Nyt emänätkin osaa naputella palahuopaa katolle :)




polunkin väsäsin ;)
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari