Projektin alotus

Yhtäkkiä minua kutsuttiin "sen torpan" emännäksi. Ennen minua kutsuttiin nimelläni, nyt taloni nimellä. Ennen vietin uudet vuodet kaupungissa, nyt minut vietiin metsään ja minusta otettiin valokuvia kuolleen peuran takana. Ennen minulla oli suihku, nyt minulla on kaivo josta kannan veteni saunaan lämmitettäväksi. Ennen syömäni kanamunat tulivat tuiki tuntemattomista takapuolista. Nyt ne tulevat Matildan, Eveliinan ja Lotan takapuolista :) Ennen en omistanut joulukuusia. Nyt haen joulukuuseni omasta pienestä metsästäni. Ennen toivoin syntymäpäivälahjaksi kauniita vaatteita. Nyt toivon lahjaksi betoniharkkoja. Ennen istuin sunnuntaiaamuisin sisällä. Nyt istuskelen portaillani juoden lattea ja katsellen pihaani. Ennen ostin ruokani supermarketista lähes mihin aikaan tahansa. Nyt odotan muiden emäntien kanssa kauppa-auton saapumista ja kuuntelen kylän kuulumiset. Ennen kuvittelin että lapsenhoitopisteitä on vain IKEAssa, mutta nyt tiedän, että niitä on myös sonnihuutokaupassa. Ennen join mehuni tetroista. Nyt juon itse tekemäni mehut lasipullosta.
Mutta jokin on pysynyt, nimittäin punainen moottoripyörä. Toki sen vierelle on tullut polkupyörä, eihän kauppa-autolle voi muuten mennä ;)

Ennen kaikkea NYT haaveilluilleni on omat paikkansa; kellarille tallin takana, kylpytynnyrille saunan vieresessä, olohuoneelle talon päädyssä, kasvihuoneelle marjapuskien päässä, vuohitarhalle tallin päädyssä, omalle crossiradalleni pihan eteläpäädyssä, työkaluseinälle ja höyläpenkille tallissa jne.

Kommentit

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari