Projekti - maakellari
Harmaan torpan emäntä ei meinaa pysyä nahoissaan! Pitkäaikainen haave on saanut lähtölaukauksen! Maakellarille on ollut "paikka" jo pidemmän aikaa kahden vanhan perunakuopan kohdalla. Torpan entiset omistajat olivat vaan ikävä kyllä käyttäneet kyseisiä kuoppia omana kaatopaikkanaan. Lisäksi kuoppiin olivat tehneet pesänsä pari tiukkajuurista tuomipihlajaa. Ystävällinen naapuri kaatoi kyseiset puut ja auttoi minua tekemään paikan päälle pienen kokon, jolla saatiin suurin puuaines tieltä pois. Sen jälkeen käsin irroteltiin vanhoja sohvan jousituksia ja muita mielenkiintoisia aarteita pois kuopasta. 

Tänään haave kuitenkin alkoi tuntumaan oikeasti projektilta, kun pihaan kaarsi ihana catepillari ja kaivoi kellarille kuopan sekä salaojan!! 

Kuopasta tuli n.4,50 x 3,60m laajuinen ja reilun metrin syvyinen. 

Juu näen jo hillopurkit hyllyillään ;)


Päivitys 6.7.2013


Kuoppa sai eilen kiviaineskuormat :) Seuraavaksi vuorossa on salaojaputkien hommaaminen, asennus ja sitten 16-32 kiviaines päälle ja "lattiaksi" hienompaa hiekka. Harkkoja ei vielä ole, enkä ole opetellut vielä muuraustakaan, joten seuraava osa projektista siirtynee ensi kesälle.Kommentit

 1. Ai kun täällä oli monta ihanaa uutta juttua. Piti lukea ne kerralla. :) Maakellari, ah. Mäkin näen jo silmissäni sun purnukkarivit. :)

  VastaaPoista
 2. Ompas sinulla mielenkiintoisia projekteja. Jään odottamaan innolla lisäkuvia:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :) voi kun pian saisin pohjalle 16:32 hiekkakuorman niin homma etenisi taas vähän (ja pääsisin ottamaan kuvia, muusta kuin mielikuvituspurkeistani ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari