Projekti - naisten autonhuollonkurssi

Naisunioni järjestää kahdesti vuodessa naisten autonhuoltokursseja, joissa opettajana toimii loistava kouluttaja nimeltä Mari Impola. Hän jos kuka osaa tehdä kynnyksen matalaksi :) Hänen asenettaan voisi kuvailla kysymyksellä "miksei sitä voisi oppia" 

Kävimme läpi muun muassa moottorin, jarrujen ja kytkimen toimintaa. Sitten kaivoimme esiin autojemme vararenkaat ja tarkistimme niiden ilmanpaineet ja harjoittelimme renkaan vaihtamista (kuvitellussa tilanteessa tienposkessa). 

Kävimme myös vierailulla läheisessä varaosaliikkeessä ja ostimme samalla huoltotoimenpiteisiin tarvittavia osia. Itse vaihdoin autooni öljyt.. bensasuodatinta en kuitenkaan uskaltanut vaihtaa, vaan sen jätin suosiolla huollon hommaksi, mutta niin tai näin kurssi oli mielestäni hurjan mielenkiintoinen ja ilmapiiri rento ja viihdyttävä :D
Suosittelen. Ai niin, vain naisille ;)

Kommentit

  1. Vau, tuollaiselle kurssille haluaisin minäkin. Osaan ainoastaan lisätä pissapoikaan nestettä ja tankata auton... Kaikki muu pitää teettää. Toisaalta naapurissani on autokorjaamo, jossa naistakin kohdellaan järjellisenä olentona, niin siellä on mukava käydä (tänä kesänä 3 kertaa)

    VastaaPoista
  2. Tämmöinen kurssi olisi tarpeen kaikille naisille. Tasa-arvon edistämistä parhaimmillaan. Oma äitini ei osaa edes tankata autoa huoltoasemalla, joten voitte kuvitella minkälainen kaaos syntyy, jos isäpappa lähtee ensin.

    VastaaPoista
  3. Suosittelen kyllä kyseistä kurssia :) vaikka ei ees tekis itse jatkossa mitään, niin ainakin tietää mistä maksaa korjaamoille..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari