Jouluseimi 2013

2012
2013
Joulukuu ja joulukoristelu ovat täällä! Tykkään kovin kuusen tuoksusta, valojen loisteesta, sinisistä hetkistä, valkoisista hangista ja kauniista koristeista. Värivaloille ja tontuille olen sen sijaan hivenen allerginen ;)Erityinen joulukoristeeni on jouluseimi. Viime jouluksi rakensin ystäväni kanssa ensimmäisen lähes oikean kokoisen seimiasetelman pihaani. (Kuva oikealla)

Tänä vuonna tarkoitus oli koota sama seimi uudestaan, mutta sitten aloinkin haluamaan harjakattoista seimeä :D joten tämän vuoden seimessä on harmaasta laudasta rakennettu harjakatto ja päällä havuvuoraus.

 Yllä kuvassa Irmeli tutkii lunta ja Olavi ihmettelee kanatarhan valaistusta.


Hääräämön ottama kuva joulustani 2012
Viime joulun kukka-asetelma

Kommentit

 1. Aivan ihanan upea! Toiset ne osaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :) Onneksi on kavereita joiden kanssa väkertää, muuten ei tuis mitään. Ens vkonloppuun odotan sellaisia superkoristajakavereita kuusen koristeluun :)

   Poista
 2. rauhallista joulutunnelmaa sulla siellä onkin - mä hain tänään kuusen - se pitää kuulemma kaataa ennen täysikuuta (luin kuukalenterista) - oli mukavaa tutustua hapanleipäillassa kylätalolla -

  hannah (kuivatut sienet + suola...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hannah :) Kiva tavata täällä netissäkin. Juu kuusi tuli tännekin sisään vaikka tilaa onkin vähän niukasti. Vielä kun olisi vähä pakkasta ja lumi pysyisi maassa niin olisi oikein jouluista, mutta menee se näinkin.

   Poista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari