Miellyttävä ja epämiellyttävä vieras

Tuossa pari päivää sitten törmäsin pihassani niin epämiellyttävään vieraaseen, että taisin kiljua oikein tyttömäisen kovaa..


Mutta tänä iltana vieras olikin ihan supermieluinen! Mun pihassa liikkui siili!!Heti rupesin miettimään, talvipesän rakentamista :D josko tuo ihana piikikäs kaveri haluaisi jäädä mun tontille talveksi... Wikipedian mukaan siilit voivat jopa syödä käärmeitä <3Kommentit

 1. Siili oli varmaan tullut just sen käärmeen perässä. Kiitä käärmettä (jos vielä hengissä)!

  VastaaPoista
 2. Yök, näyttipä vielä isolta tuo kyy. Meillä oli heti toukokuun alussa pieniä kyynpoikasia, mutta kun aloimme touhuamaan ja kolistelemaan pihapiirissä taas oikein kunnolla kevään ja remontin edetessä, ovat ne hävinneet. Välillä käy mielessä, että en halua nähdä niitä enää täysikasvuisena, en!!

  VastaaPoista
 3. Muista että kyyt, vaikka monen mielestä inhottavia ja pelottavia ovatkin, pyydystävät hyvin jyrsijöitä, noita puutarhan pikkut tuholaisia :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun löytyi siili käärmeen hävittämään.

  Kellarin eteneminen on hieno juttu. Ei osaakaan aina niin paljon arvostaa omia kellareita, jotka olivat jo valmiina molemmissa kodeissa (toista joutui kyllä hieman kaivamaan esille, mutta kuitenkin).

  Ja tuo separaattorihomma…fieno tilaus, vaikka et koskaan saisikaan mitään tehtyä sillä. Meillä on täällä Vehkosuolla vanhan separaattorin osia ympäriinsä ja jonain päivänä ne yhdistän vaikka koristeeksi. Kuluu varmasti paljon CRC:tä.

  VastaaPoista
 5. Siilejä löytyy meidänkin pihalta, mutta kääremeitä ei ole näkynyt...onneksi..:)

  VastaaPoista
 6. Siilet ne on kyllä niin symppiksiä lyllertäjiä :) itsekin nakuttelin talvipesiä pihaan siilille viime syksynä, mutta asukkaita ei näkynyt olevan..

  Tessa vei kyllä sanat suustani, on niin harmi kun kaikki eivät osaa antaa arvoa vanhalle kunnon maakellarille. Tässä meidänkin torpan pihassa oli aikanaan maakellari, isopapan aikanaan siihen rakentama, ja vanhempani tässä ennen meitä asuessaan sen sitten purkivat pois ja istuttivat tasaisen nurmikon tilalle. Kyllä sitä on moneen kertaan harmiteltu :/

  Lisäsin muuten joku aika sitten blogisi omaani näkyville tuohon blogilistaan, kun olen juttujasi tykännyt käydä täällä seurailemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa tänne lueskelemaan näitä mun sähellyksiä :D Mä ihmettelen kanssa, että miten sitä voi ees elää ilman kunnon maakellaria! Toivottavasti omani valmistuu joskus ja on toimiva..

   Poista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari