Projekti etenee!!

Enpä olisi uskonut, että niin vaan se mun maakellariprojekti etenee tänäkin vuonna! Viime vuonna sain kuopan ja kiviainekset kasaan ja nyt löysin edullisesti muuraustöihin tarvittavat harkot! On niitä siis etsittykin! 

Harkkojen löytymisen ilo meinas tyssätä siihen faktaan, että yksi harkko painaa 21kg eli koko kuorma painaa noin 3500kg.. öö ei ihan pikkusen peräkärryn kantokyvyn verran siis :P Mutta kuljetukseenkin löytyi ihana apu! Kiitos siis ihanien ihmisten, harkkokuormani on täällä! Siis ihan perillä asti konevoimin! Olin jo varautunut kiikuttamaan niitä yksitellen pihan poikki, mutta olen tosin helpottunut kun siihen ei tarvinnut käyttää yhtä päivää ja kaikkia lihasvoimiani. :)

Enää puuttuu kiviaineksen levitys salaojaputkien päälle, rungon muuraus, katon ja ovien rakentaminen ja maaaineksen tasaaminen takas kellarin reunoille... ja no muutama muukin homma, mutta pääasia on se että nyt mulla on jo

1. Kuoppa
2. Tarvittavat rakennusvälineet

Tiedä vaikka ensi vuonna mulla olisi jo kellari <3

-happy-

Kommentit

 1. ♥vau,mitä projekteja! Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 2. Voin kuvitella tunteesi, kun tällainen työläs vaihe tulee tehtyä ja vieläpä helpommalla kuin olit ajatellut. Hiljaa hyvä tulee!

  VastaaPoista
 3. Hiljaa hyvää tulee...varmasti ensivuonna omistat maakellarin!

  VastaaPoista
 4. Ilman noita apuja ja edullisia harkkoja, mulla ei olisi mitenkään ollut tänä kesänä varaa harkkoihin. Ne on yllättävän kalliita eli on oikein blessed olo :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari