Projekti etenee 3

Projekti etenee, viikonloppu viikonlopulta:) Pari viikkoa sitten vuokrasin Volvon, jolla kellarin kuopan reunat saatiin peitettyä. Onneksi kylällä on eräs nuori mies, joka opiskelee maanrakennus puolella ja joka auliisti peittelija täytteli Volvolla kaikki tarvittavat kohdat. (Niin taitavasti että liian lähellä kasvava viinimarjapensaskin säilyi!)

 


Kellarin reunoille tuli finfoam levyt ja sen eteen maata.
 

  
Viime viikonloppuna  alkoi sitten katon alapohjan rakentelu. 
Ylin harkkokerros muurattiin 10cm kapeammasta harkosta, jotta ylös saatiin pieni huullos (eli hylly). Tämän päälle aseteltiin pitumikaistaletta ja siihen patikasta kehä (näkyy alla kuvassa). 
 
 
Patikkakehän (eli 2*4) päällä kiinnitettiin 60cm jaolla 2*6 lankkuja kulmaraudoilla pystyyn. Näiden alle ruuvattiin kiinni alapohja, eli painekyllästetty raakalaudoitus. Lankkujen väliin tulee 300mm URSA lasivillaa (jota toivottavasti myyrät kaihtavat).
 
 


Lopuksi rakennelma peiteltiin odottelemaan tulevia viikonloppuja, jolloin ohjelmassa on toivottavasti kattotuolit ja aluskate :)


 
 
Enää ei siis puutu kuin lattian tasoitus, ovet, kattotuolit, aluskate, rimotus, ilmatointihormi, ovien räppänät, kattotiilet ja jonainpäivänä etuseinä koristemuuraus. Niin ja kellarin sisustus ;)

Kommentit

 1. Tällä päivämäärällä liityin lukijaksesi!
  Oikein hyvä ja monipuolinen blogi- tällaisia luen miellläni!

  pientilanukko.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Mukava blogi sinulla.Kiva lukea kun on samanlaisia hommia kuin melläkin tekeillä.Ollaan ottamassa kanoja ensi keväänä.Teillä niitä näyttää olevankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :) Kanat tulivat mulle ensimmäisenä ja niitä voin todella suositella! Hurmaavia ja helppoja kotieläimiä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari