Hunajan purkitusta ja aluskatetta

Viikonloppu meni taasen ahkerasti hommia tehden. Ihanana yllätyksenä vanhempani tulivat perjantaina vähän talkoilemaan. Sen tuloksena toinen puuliiteri on nyt yli puolillaan puita :)Vähän alle puolillaan on puolestaan hunaja-astiani. Sain nimittäin purkitettua hunajastani vähän alta puolet. Kokonaissaldoksi tuli ensimmäiseltä (puolikkaalta) kesältäni  24kg hunajaa (kiitollinen)Kellarikin edistyi :) (Minä siis autoin ja sähelsin, minkä kerkisin ja rakennusmies vei hommaa eteenpäin). Nyt on aluskate toisella lappeella. Ensi viikonloppuna ehkä toinenkin lape kuntoon ja sitten se jännä vaihe eli tiilien sovittamien! Sen jälkeen työ jatkuu lopulla villoittamisella, päätyseinillä, ilmastointihormin suunnittelulla ja ovien rankentelulla.. ehkä jonain päivänä pääsen kohtaan kellarin hyllyt :D


Työmaa..
Viikonlopun paras uutinen koskin kuitenkin lantaruiskuani (= rakkaan autoni lempinimi). Edellinen omistaja oli kertonut autokauppiaalle, että autostani kuuluva ulina tulee takaperästä, eikä sitä kannata korjata, sillä ulina tulee aina uudestaan. No perää tutkittiin heti alussa, mutta vikaa sieltä ei löytynyt. Sitten vian epäiltiin olevan jakolaatikossa, mutta korjaaja oli eri mieltä ja onneksi oli, sillä nyt kun etukardaani otettiin hetkeksi pois päältä, ulina hävisi täysin! Syy on siis etuperässä! Ihana tunne kun lopulta tietää mikä "pikkuista" vaivaa :)

Meinasin vallan unohtaa viikolla tehtyjen ostosten esittelyn :D

Kuvassa siis torista ostamani maitokärryt. Eikä siihen shoppailuni loppunut, vaan toisaalta kävin ostamassa vanhan vesikelkan, jonka mukana tuli ilmaiseksi(!) noin. 30 vanhaa valkoista ratsastuskentän painekyllästettyä pylvästä! (Oi miten onnelliseksi tuollaisista tuleekaan :) )

 

Kommentit

  1. Olen kateellinen maitokärryostoksista ja tolpat oli ilahduttava juttu. Hunaja sitten ihan superhieno juttu. Olen sillätavalla hyvällä tavalla kateellinen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari