Viikonloppu täynnä vieraita

Olipas mukava viikonloppu! Ystäväni kaupungista tuli 5kk:sen Melli-koiran kanssa yökylään. Melli tuli tutustumaan maaseudun eläimiin. Lampaat olivatkin paimenkoiralle jo ihan tuttu juttu, mutta mitä noi vuohet on?! Niitä pitää selvästi vähän komentaa. Ihan parhaita olivat kuitenkin possut! Ah niiden suupielistä roikkui lasagnea, joka on tietenkin tarkoitettu koirille nuoltavaksi :D

Lauantaina vieraita tuli lisää. Pikkutytöt tuotiin katsomaan syyslomalla eläimiä. Toinen tytöistä ilmoitti, että hänhän ei rupea lapsityövoimaksi mulle, mutta niin vaan mun kädestä vietiin harava ja nyt on yhden vaahteran lehdet nätisti lehtikompostissa :D

Seuraavaksi pihaan kaarsi ystäväni irlantilaisine sukulaisineen. Tarjosin heille eksoottista mahdollisuutta harjata katuharjalla porsaiden selkiä (koska se on Paistin ja Piffin mielestä syömisen jälkeen parasta mitä voi olla ) :P
Illasta sitten pihaan saapui naapureita, joiden avustuksella kellarin katto sai aluskatteen myös toiselle puolelle!!

Naapurin lapsetkin ilmoittivat, että haluavat tehdä hommia.. tota juu tossa on peräkärryllinen ilmaiseksi saatuja tiiliä, että ne pitäis purkaa lavalle :D pienempi kompasteli pimeässä tiili kädessään ja aina noustessaan naureskeli, että "onpa hauskaa tehdä hommia pimeässä ja että olipa hauskaa kaatua". Ei voi muuta kuin hattua nostaa pienen miehen sisukkuudelle!


 Tällaiselta näyttää Harmaan torpan syksy :)


Kuvat Mellin omistajalta

Kommentit

 1. Sun talo on kyllä niin sulonen. Päästäänkös joskus kurkkiin sisälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :) keittiökalustepostauksessa taitaa näkyä keittiö ja jossain joulukuvassa olohuone.. ja siihen ne sisätilat loppuvatkin :D Haaveissa tosin olisi jonain päivänä kasvattaa taloa yhden huoneen verran..

   Poista
 2. Mietin, miten ihmeessä possut ovat saaneet alunperin todeta, että katuharjalla harjaus on ihan parasta. Heh heh, joku on ollut kekseliäs ;) Jonna vei sanat suustani - katsoin ihan samaa, että niin on soma tuo sinun torppasi. Siinä on kauniit mittasuhteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä ihka ensimmäinen joka ikinä on kehunut taloni mittasuhteita :D Se kun on vain pala taloa eli oikeasti on jatkunut tuonne oikealle päin noin 3 kertaa pidemmän matkan. Linnunpöntöltä se näyttää ihan edestä :) Voi olla että alun perin kalastelin katuharjalla possujen kippoja aitauksesta kun jompi kumpi tuli siihen kyhnöttämään :D

   Poista
  2. Kyllä meillä koira tykkää kovin katuharjallaharjaamisesta. :)

   Poista
 3. Oi! Ystävälläsi on juuri oikeanlainen koira! Minun kolmesta koirasta kaksi on samanrotuisia. Nyt oli pakko ensikerran kommentoida vaikka blogiasi olen jo kauan lukenut ja viihtynyt todella hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että olet viihtynyt täällä :) Tuosta alhaalla olevasta linkistä pääsee tuon ihanan Mellin omaan blogiin. Viehättävä rotu ja viehättävä yksilö (tosin ainut rotunsa edustaja, jonka tunnen :D )

   Poista
 4. Kivan näköstä sulla siellä.
  Kyllä torppaa pitäis joskus jatkaa kuistista oikeelle saman verran kun nyt on vasemmalle. Siihen sais sen sun yhen huoneen ja torppa ois tasapainossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin ajattelin, saman verran oikealle kuin vasemmallekin

   Poista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari