Karisoita ja ruunausEilen työpäiväni aikana Harmaantorpan pääluku oli kasvanut kolmella kipaleella. Kaikki meni hienosti, vaikka emäntä vähän hermoilikin kun ei työpalaverin takia päässyt kotiin seuraamaan tilannetta, mutta onnea on naapurit, jotka päivystivät tilannetta :)


Emo ja kolme pientä pässikaritsaa :)

Sisältä iso oripoika lähti viime viikonloppuna ruunausreissuun :) Saa nähdä millainen poika sieltä tulee takaisin, kun jo ennen ruunaustakin se oli nöyrä ihmisten kanssa. Toisten poikien kanssa orimaisuus näkyi kyllä jonkin verran ;) Alla kuvia leikeistä juuri ennen ruunausta


Loppuun vielä pieni videonpätkä karitsoista ja toinen pieni pätkä vuohien ulkoilusta.


Kommentit

 1. Suloisia <3 Olen aika uusi blogisi seuraaja enkä tiedä oletko koskaan kirjoittanut pidempää juttua lampaista ja niiden hoidosta. Toivoisin sellaista lampaista haaveilevana :)

  VastaaPoista
 2. Hautumaan vois kans mun mielest laittaa pitempii videopätkii. :) <3

  VastaaPoista
 3. Voi noita karitsoita! <3

  Nyt vasta luin tuon tuvallisen elämäntavan käsitteen, ja sehän on juuri tätä meidän touhua! Ihanaa, että nyt sillekkin on joku nimi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa kyseltiin elämäntavastani niin useaan otteeseen.. että joku termi piti sille löytää ja kun en löytänyt sopivaa niin kehitin oman termin :) Kiva että se on muidenkin mieleen :)

   Poista
 4. Nyt kun niitä tuli kolmoset, niin katso, että jokainen pääsee juomaan ja myös juo riittävästi. Kilpailu on kovaa ja raakaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä vähän jännitinkin, mutta näyttää siltä että kaikki saavat juoda tarpeekseen ja kasvavat samassa tahdissa. Emo onneksi pitää huolta kaikista. Tarjoilin alkuun lisämaitoakin, mutta sillä lähinnä vaan leikittiin joten luovutin

   Poista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari