Laidunniitty

Kevät se hujahtaa aina ohitseni. Mutta nyt tiedän mihin se menee. Kevät menee kunnostaessa aitauksia, tyhjentäessä karsinoita ja kasvimaan laittamisessa :)Alan olla tyytyväinen laitumeeni, toki itäkulmassa taistelen vielä sananjalkaa vastaan, mutta noin muuten se ei enää ole ryteikkö. Vatukot ovat tehneet tilaa nätille niitylle.En tiedä miten selviäisin kasvimaani hoidosta ilman sadetinta! 


Tänäkin kesänä tontillani ryömii siili <3Kommentit

 1. "Kevät se hujahtaa aina ohitseni. Mutta nyt tiedän mihin se menee. Kevät menee kunnostaessa aitauksia, tyhjentäessä karsinoita ja kasvimaan laittamisessa :)"

  VastaaPoista
 2. Siistit lavaviljelmät. Meillä ei ole sadetinta, nyt olisi todella tarpeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaan on mahdollisuus vetää kasteluletku kasvimaalle, niin muutamien eurojen sadetin on siihen perään kannattava hankinta :)

   Poista
 3. Ei kellää voi olla noin siisti kasvimaa!!

  Siilin haluaisin meillekkin, vaan eipä oo näkynny...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! ei se oikeesti oo siisti ja mun hoidossa vain sitkeimmät kasvit säilyvät hengissä, mutta suorat siistit linjat kyllä miellyttäisivät silmääni, joten tavoitteena on kyllä "muotopuutarha".

   Poista
 4. Ihanalle näyttää sekä kasvimaa että laidun. Pitäisköhän minunkin alkaa vaikka sitten viikatteella niittämään meidän peltoja että ne pysyisi vähän parempana, kun ei vieläkään ole elukoita tekemässä sitä minun puolesta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari