Kyltit

Olette varmaankin jo huomanneet, että emäntä tykkää kylteistä :D Eri paikoilla on esimerkiksi omat raamatunjakseensakylttinsä.Mehiläisillä  Snl. 24:13 

"syö hunajaa poikani (tyttäreni), sillä se on hyvää ja mesi on makeaa suussasi" (Allekirjoitan tämän täysin, hyvää on!)

Kanoilla Matt.6:26 
 "Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä  eivätkä leikkaa eivätkä kokoa aittoihin ja teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne" (murehtimattomuusmuistus :)

Possuilla Luuk.15:16,20
"Ja hän halusi täyttää vatsansa niillä palkohedelmillä, joita siat söivät, mutta niitäkään ei kukaan hänelle antanut. .. Ja hän nousi ja meni isänsä tykö. Mutta kun hän vielä oli kaukana, näki hänen isänsä hänet ja armahti häntä, juoksi häntä vastaan ja lankesi hänen kaulaansa ja suuteli häntä hellästi" (Armomuistutus)

Laitumella Ps. 23:1-2
"Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Viheriäisille niityille hän vie minut leäpäämään.." (huolenpitomuistutus 1)

Tallilla Ps. 36:7
"... ihmistä ja eläintä sinä autat, Herra" (huolenpitomuistutus 2)


Talolla Matt. 6:33
"..etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan." (priorisointimuistutus)

Myös ohjekylttejä löytyy tontin eri puolilta.. esimerkiksi keittiöpuutarhaan eli potageriin. Käytännössä  kyse on siis kasvimaasta, mutta haaveissa se on ranskalainen potager :P 


Sikolätin kylttiJouluseimi

Kommentit

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari