Kemppari à la Harmaa torppa

Eräs tuttuni haastoi ihmisiä kertomaan kempparipussinsa sisällöstä, joten avaudutaanpas nyt siitäkin :DSain jokin aikaa sitten ystävältäni lahjaksi kestolappuja pumpulilappujen korvaajiksi. Laput olivat ihanan tuntuisia, mutta ripsari ei meinannut lähteä pesussa, eikä etikkaliotuksestakaan ollut apua. Vaan sitten keksinkin kokeilla sappisaippuaa ja sehän ratkaisi ongelmat :)
Silmämeikit puhdistan siis suomalaisen luomukosmetiikka  yrityksen puhdistusaineella. Flow cosmeticsin silmämeikinpuhdistusainetta ei ole pakattu muoviin vaan kätevään lasipulloon. Rasvaisesta koostumuksesta huolimatta, silmiin ei jää yhtään rasvaista "kalvoa" ja se puhdistaa hyvin kaikki meikit. 


Kasvot puhdistan useasti kevyellä kasvovedellä. Kesti pitkään löytää valmistaja, jonka kasvovesi olisi lasipurkissa. Lopulta löysin Dr Hauschkan kasvoveden lasipurkissa ja olen ollut siihen hyvin tyytyväinen,

Kasvorasvana käytän  EkoPharma Finlandin kosteusvoidetta. EkoPharman tuotteissa ei ole väriaineita, erillisiä hajusteita tai säilöntäaineita. Niitä ei ole testattu eläinkokeilla ja tuotteet ovat pakattu ekologisesti ja purkit voidaan kierrättää:)

Deodoranttina käytän tällä hetkellä alkoholitonta ja alumiinitonta ekodeodoranttia nimeltä Madara. Käyttäisin mielelläni myös Seba medin lasipurkkista alumiinitonta deodoranttia, mutta se ei oikein toimi ihollani.

Meikkejä käytän nykyään vähäisesti, mutta meikkipussin vakiovarusteet ovat yhä colosén ripsari dermosilin kulmakynä ja  peitevoide.

Shamppoina käytän Elokuun täyttöshamppoita, ja tarpeen vaatiessa arkea helpottavaa kuivashampoota. Mitään erityistä lempihoitoainetta en ole hiuksilleni oikein löytänyt. 

Kommentit

  1. Oi, mistä löytyy tuota Flow cosmeticsin silmämeikinpuhdistusainetta? =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari