Joulu tulee

Joulun tulon voi huomata siitä, että on aika tehdä joulunlapsi-paketteja Romanian ja Moldovan köyhille lapsille :)Kuka tahansa voi väkertää paketin kenkälaatikkoon tai tällaiseen valmiiseen aihioon ja viedä sen keräyspisteisiin ympäri Suomea. Osallistua voi myös virtuaalipaketin avulla. Paketit käydään läpi Helsingissä ja pakataan rekkakontteihin ja ajetaan suoraan paikan päälle, missä suomalaiset avustustyöntekijät ja vapaaehtoiset jakavat paketit avuntarvitsijoille. Paketit lähetevät tullin ja pitkän matkan takia jo marraskussa matkaan eli 15.11 mennessä paketin tulee olla valmiina. Tän joulun tavoitteena Suomesta on 32 000 pakettia :)

Tänä vuonna päätin osallistua neljällä paketilla. Yksi paketti tulee n. 14v pojalle, yksi 4v pojalle ja kaksi 6v tytöille.

Lisäksi päätin ylittää itseni ja OMMELLA pariin pakettiin paidat iha itte :P tai no ompelukurssilla opettajan ohjeistamana :D
Alla olevassa kuvassa paidat ovat vielä helmaa ja kaulusresoria vailla.


Kommentit

 1. Minäkin olen viettänyt pakettien merkeissä iltapäivän. Noin 20 pakettia odottaa työhuoneessa valmiina ja ainakin toinen mokoma on tulossa kyliltä. Jos vaikka 50 saisin perjantaihin mennessä. Olen yhden keräyspisteen yhteyshenkilö.

  VastaaPoista
 2. Minäkin jo palautin oman pakettini keräyspisteeseen :)

  VastaaPoista
 3. Vitsi miten ihanat paketit. Hienoa työtä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) sinne ne paketit läks.. vähän sitt lähempänä joulua tulee niitä videoita nettiin missä lahjat jaetaan <3

   Poista
 4. Minäkin olen tehnyt jo toistakymmentä vuotta paketteja Joulun lpsi-keräykseen ja tarvikkeita olen hankkinut tämän vuotisiin paketteihinkin. Sukkia olen neulonut muovikassillisen. Tein viime vuonna päivityksen aiheesta omaan blogiini ja ajttelin mainosmielessä tehdä uuden päivityksen. Tämä on niin iloa tuottavaa toimintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Täällä taas on keittiönpöytä vallattu paketeille :)

   Poista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari