Palvelijat tehkää lumityöni

Nyt kun Elmeri hoitaa suksieni liikuttelun, niin Wallu sai aloittaa lumitöitteni teon ;) On mulla vaan kaks hyvää palvelijaa täällä...snow plowing with pony

snow plowing with pony


Loppuun vielä kuva palvelijoistani vapaalla, ettette luule että heillä ei olisi lainkaan vapaa-aikaa :D

Kommentit

 1. Hauskaa!
  Voisit nikkaroida lumenluontiin V:n muotosen auran. Isompi kivi auran päälle niin hyvin työntää lumet molemmille sivuille. Auraa vedetään siitä V:n kärjestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rintavaljaille ei voi laittaa paljon painoa ja piha ni ei ole tasainen joten rengas toimii parhaiten

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eläimilläni voi toisin olla harhaluulo siitä että minä olisin heidän palevelijansa, mutta tilannehan on toisinpäin ;)

   Poista
 3. Hienoa ja hyödyllistä! Luulen, että nuo ihan mielellään ovat palvelijoina. Tekisivät varmasti enemmänkin hommia, jos vain saisivat ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun saan valjassepältä amishilänkiin tehdyt valjaat niin lupaan Wallulle lisää töitä :D Elmerikin saisi lisää töitä jos sen länkiin olisi varaa teettää valjaat..

   Poista
 4. Ihana! Hei sitä vielä tiedustelisin tuosta teidän kuolaimesta kun alkoi kovin kiehtomaan, onko se ihan sellaista kovaa kumia vai pehmeämpää? Joustaako yhtään suussa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitenhän sen nyt kuvais.. onhan se pehmeä omppukuolain, mutta wallulla oli alkuun ihan perinteinen omppukuolain (http://demandware.edgesuite.net/sits_pod24/dw/image/v2/AATB_PRD/on/demandware.static/-/Sites-hz-master-catalog/default/dwfd62da99/large/13150_l.jpg?sw=442&sh=442) ja se toki tuntui joustavammalta kun sitä muoviosaa oli enemmän, mutta se ei ollut hyvä koska oli niin paksu. Wallu aukoi suutaan jatkuvasti. Tämä nykyinen on puolestaan hyvin ohut joten ei häiritse suussa ja koska ei ole nivelletty niin mikään ei taitu kitalakea vasten yms. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä tähän :)

   Poista
  2. Okei! Ehdottomasti menee hankintaan jossain vaiheessa :) sain itsekin tuon omppukuolaimen lainaan, ja se oli selkeästi liian paksu Fantille. Aukoi kans suuta koko ajan ja vaikutti epämukavalta.

   Poista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari