Kevät on täällä!


Ihanaa pääsiäistä! Hauta on tyhjä <3


Pääsiäisen aikana puolet pihan lumista on sulanut pois ja kevät on täällä sillä pääsin haravoimaan! Ja kuten kaikki muutkin normaalit ihmiset, minäkin haravoin kakkaa <3 Tämän viikonlopun saldo on ollut 7 kottikärryllistä Toki kevään merkkinä voi myös pitää pihan ensimmäisiä kukkasia.


Vai olisiko sittenkin kevään varmin merkki valjakkoajokilpailut. Tiedä häntä kun nämä olivat ensimmäiset, mitä kävin seuraamassa. Asiantuntevasti arvioimme ystäväni kanssa valjakkoja
 ja hauskaa oli ;)


Yksi on kuitenkin varmaa.. kevät etenee ja kilit kasvaa! Kilit eivät ikävä kyllä ole kasvaneet niin isoksi, että lapsiportti pitelisi niitä, vaan ne ovat kasvattaneet vain rohkeuttaan ja karkailevat siis karsinasta heti kun ovi aukeaa ja silmä välttää. Nelli on vähän hämillään että pitäisikö näitä paimentaa,
 vai mitä näille pitäisi tehdä.Vielä pari viikkoa sitten, joka puolella oli luntaKommentit

 1. Tästä se kevät taas käynnistyy. Ihanasti menoa ja meininkiä teillä siellä. :)

  VastaaPoista
 2. Kevät se on meilläkin, vaan olipas taas hauskaa kattella eläinvideoita. Meillä Vaimo haravoi, mutta ei ihan noin paljoa paskaa ollut, havunneulasia ja syötyjä käpyjä pari kärryllista, nyt sulaneilta paikoilta.

  Samaa näyttää 'kaikki joil on piha' tekevän. :D

  VastaaPoista
 3. Paskan haravoinnissa tälläkin eilinen vietettiin, tosin vielä lumen päältä, mutta pakko oli siistiä välillä kun kulkevat vain samoja polkuja pitkin. Mutta maata alkaa yhä enenevissä määrin näkyä, kevät on tulossa ihan väistämättä!

  VastaaPoista
 4. Kevät on tullut meillekin! Joutsenet, hanhet ja kurjet pitävät iloista melskausta lähistöllä, lumet on pihasta sulanneet ja piha on kuravelliä, tästä se taas lähtee!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari