Ei tää lapasesta yhtään lähtenyt

Pönttöuunini on palvellut urhoollisesti paikallaan ilmeisesti talon valmistumisesta lähtien ja toimiihan se, mutta tiilet lohkeilee ja eihän se mitään varaa. Nyt sitten tuli yhtäkkiä mahdollisuus saada sen tilalle kaakeliuuni, joten ei kun kaikki kamppeet talosta saunalle ja pönttöä purkamaan.. No kun kerran pakkaa tavarat pois kämpästään, niin sitä vois vaikka tapetoida samalla.


Ja jos tapetoi niin samalla kannattais asentaa kattolistat (mitä ei ennestään ollut).Ja jos asentaa kattolistat niin vanhat lattialistat näyttävät ihan pöllöiltä.Ja jos tapetoi niin toi vaatesyvennys kannattaa samalla ampua maata kiertävälle radalle.


Ja jos tyhjentää kämpän niin samalla tietty kannattaa miettiä vähän kalusteita uusiksi.


Ja jos tyhjentää kämpän niin samalla tietty kannattaa maalata lattiat vaikkakin vaan väliaikaisesti odottamaan lattiaremonttia...paitsi jos vaihtaisi lattian samalla..


Että terveisiä vaan saunalta. Minulla ja Nellillä on suurinpiirtein neliölattiatilaa, mutta mulla on sänkytila ja Nellillä nojatuolin tila lisänä. Saunan puolella onkin sitten tavarat..ja vaatteet..siellä jossain.

Kommentit

 1. Just noin ne rempat laajenee. :DDD

  VastaaPoista
 2. kodinkunnostusviikot menossa - toivottavasti pääset pian kylpemään ;))

  hannah

  VastaaPoista
 3. Noinhan niissä remonteissa usein käy..:)

  VastaaPoista
 4. Hee, sietokykyä sinne sauna-asumiseen :). Pikkuisen ilmeisesti lähti keulimaan, mutta just noinhan se on, kyllähän samalla kannattaa se ja tuo. Noin ne inspiraatiot syntyvät, koska ajattelepa, jos olisit etukäteen kaiken keksinyt, et taatusti olisi jaksanut alkaa pönttöuunia vaihtamaan. Pelkkä ajatuskin tästä kaikesta olisi uuvuttanut, kun taas nyt into vie!

  VastaaPoista
 5. Samallahan kannattaa ilman muuta tehdä kaikki mahdollinen. :D Asuttiin mekin yksi syksy kuistilla ja toinen asuntovaunussa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi peseytyminen on kotona vähän haasteellista kun sauna on täynnä tavaraa..mutta toivottavasti tää on lyhytaikaista..

   Poista
 6. Nyt vihdoin sain luettua koko blogisi läpi alusta loppuun ja rakastan sitä. Sinä onnellinen elät minun unelmaelämääni! Kirjoitelmasi on niin lämminhenkisiä ja hyvin kirjoitettu. Kuvat ovat ihania. Kaiken koristaa pieni pilke silmäkulmassa. Kaikkea hyvää sinulle. Jään innolla odottamaan tulevia kirjoitelmia. Fil 4:4-7

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh! Aina ihmetyttää miten te ihanat lukijat jaksatte lukea sepustuksiani, mutta että koko blogi kerralla, hatunnosto! Kiitokset kannustuksesta, juuri eilenaamulla ennen töihin lähtöä, seisoin tarhassa ja katselin kiitollisena ympärilleni kun aurinko paistoi ja poni hipelsi varovasti tukkaani. Toki tämä on samalla myös luottamuskoulu, sillä paljon tulee eteen vastaan asioita mitä en yksikseni pysty selvittämään. Mutta juuri tuolla Fil 4:4-7:lla mennään eteenpäin <3

   Poista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari