Kesäloma 2017

Kesäloma oli tällä kertaa projektien suhteen hiljainen. 

Kesäloma kattoi kolme kesätapahtumaa, kaksi jazz-konserttia, kahvilakäyntejä, yhden taidenäyttelyn, pari vierailua kavereilla ja useamman ihanan vierailun mun luona, yhden(kylmän)uintireissun, pari talkoopäivää muualla ja pari mun luona, heinätöitä, puutöitä, tallin siivouksen, raivaussahalla riehumista, yhden uuden lainalaitumen trimmauksen, poniajelua, yhden puskaratsastuskerran, juhannuskokkejen polttoa, yhden helsinkipäivän ja joidenkin keskeneräisten töiden viimeistelyä sekä mattopyykillä käynnin.Kokkojen polttoa ja heinätöitä


Ensimmäiset kanttarellit ja kesäprojektin tiilet
Talvi voi tulla, puut ovat liiterissä. (Oikealla laulava lintukoira) 
 Kitkemistä ei ole paljon harrastettu, mutta olkikate auttaa asiaa. 
Loman loputtua kävin Honkolan perinneajoissa avustamassa ystävääni. Kartano alue ja valjakot olivat hienoja ja keli mitä parhain, paarmoja lukuunottamatta;)


Kommentit

 1. Touhukkaalta kesäsi kuullostaa. Itse juuri tänään sanoin, että jotenkin tämä kesä on jäänyt vajaaksi. Missään ei pahemmin olla käyty eikä mitään saatu aikaiseksi.
  Onneksi on vielä kesää jäljellä...hyvässä lykyssä vielä kaksi kuukautta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsestä tuntuu kyllä samalta sillä aiemmin kesäisin ollut enemmän rakennusprojekteja.. Aikaansaannoksia ei siis paljon ole, mutta ihan kiva kesä silti :)

   Poista
 2. Monenlaista on kesäänne mahtunut!
  Puita lastasin itsekin eilen illalla liiteriin. Tänään ei oikein onnistu, kun vesisadetta on luvassa.
  Onnellista elokuuta Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täälläkin sataa, onneksi isä ja pari ystävää ahkeroivat noiden mun puiden kanssa lähes kaikki on jo liiterissä :) Samoin sinne ihanaa elokuuta!

   Poista
 3. Onpa sinulla hienossa järjestyksessä työkalut! Wau! Ihana koiruli tuolla alempana...itse haaveilin nuorempana Corkeista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihana tuo sinertävä Tikka-kone! Äidillä oli vaaleankeltainen tuollainen, joka oli joskus aikoinaan mulla pitkiä aikoja lainassa :)

   Poista
  2. Ei oo varmaan koskaan ennen olleet näin hyvässä järjestyksessä työkalut :D toivotaan että järjestys kestäis.. ees jonkin aikaa ;) Mä en oo koskaan haaveillut corgeista, mutta nyt kun tuo päätti käydä kodiksi tänne, niin enää ei voi kuvitella elämää ilman tuota kuorsauskonetta <3 Tikalle pitäis viä keksiä paikka ja haluaisin maalata tuon puisen tason sekä jalat.. mutta väri on vaan päättämättä.

   Poista
 4. Voi vitsit kun näyttää hyvältä! Iski hirveä kasvimaakateus - otan vinkistä vaarin ja kokeilen olkikatetta tulevana keväänä uudelle kasvimaalle. Kesälomasi kuulostaa just sellaiselta, miten se kuuluukin viettää. Optimaalisella suhteella rentoilua ja jos jonkinnäköistä puhdetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei tästä kasvimaasta kannata kokea mitään kateutta! Katso Autuas olo -blogin kasvimaata, niin voi jo muuttua vihreäksi! Toi olkikate oli mullekin uusi kokeilu, mutta jää varmasti käyttöön. Vielä kun keksis jonkun millä sais kaalinlehdet kerille niin olisin kovin kovin iloinen..

   Poista
 5. Kauniita kuvia. Ihanan kesäinen Suomi, vaikka tänä kesänä melko kylmä kai olikin kauttaaltaan.

  VastaaPoista
 6. Niin kesäistä! Mikäs on tuo kesäprojekti tiilistä??

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari