Kesäloma 2018
Tänä vuonna kesäloma sisälsi kaksi kesätapahtumaa, melkein kokonaisen kirjan lukemisen pihakeinussa, yhden jazz-konsertin, kahvilakäyntejä, pari vierailua kavereilla ja useamman ihanan vierailun mun luona (esim.talon entisten omistajien vierailu), useamman uintireissun, heinätöitä, polttopuiden kärräystä, aitan siivouksen, raivaussahalla riehumista, laidunlankojen väsäystä, kasvihuoneen rakentamista, ojatyömaan seuraamista, ponien vesiletkutreeniä, askartelua, yhden huutokaupan ja pihakirpputorin, sekä yhden maatalousnäyttelyn että yhdet pihajuhlat ystävän luona.


 

Pelastin työpaikan roskalavalta kulmapöytien sivupöytien runkoja ja askartelin nyt niihin pintoja vanhoista tuvanlattioista, jotka käsittelin pellavaöljyllä. Vielä pitäisi askarella niihin sopivia pihapenkkejä, mutta siihen asti voi esimerkiksi tanssia pöydillä :P


Huussi sai taidetta seinille


Poneille lainalisälaidunta

 

Molemmat ponini välttelevät vettä kaikessa muussa kuin juomistarkoituksessa, mutta nyt molemmat ponit uskaltautuivat vilvoittelmaan järveen (positiivisen vahvistamisen avulla).

Viime kesänä urakoin tallia siistimmäksi ja tänä kesänä vuorossa oli aitan vuoro.


Yhden lempparikahvilani jäätelösuosikkini on ollut pitkään hubbabubbajäätelö, mutta tänä vuonna ihastuin salmiakki sekä wisky-jäätelöön. Kuvassa on äitini kanssa nauttimat vanilija-suklaa-baileys-espresso -jäätelöt.. ei hullummat nämäkään ;)

loppuun pieni video kesästä


Kommentit

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari