Kevätkuulumisia ja kesäprojektien aloitus

 Kevät on edennyt tavallisten kevättöiden kera. 1ha:n tarhoissa on jonkin verran lantojen haravointia ja keräystä. Muutama riskipuukin piti kaataa ja risukkoa siistiä. Pyytämättä ohjelmaan tuli myös käsityöntä tehtävää kivien ja maansiirtoa. Ja sitten alkoi myös perinteiset aitausten kunnostukset ja lankojen siirrot ja kasvien esikasvatukset sekä kasvimaan kunnostus ja kylvö. Polttopuu-urakka odottaa vielä tekijäänsä. Samoin tallin pehkujen tyhennys.


Lyhykäinen kesälomani odotuttaa vielä tulevaisuudessa, mutta kesän projektit nytkähtivät kuitenkin jo käyntiin, kun sain parina päivänä apukäsiä tontille.

Hevoskatoksessa on nyt huopakate ja tarkkanäköisemmät voivat huomat kuvasta, että feed-x automaatti on viritetty myös hevoskatokseen. 

Huussin listoitus jatkuu, vielä puuttuu ikkunalistat ja perkolasta muutama kohta.

Uuden ulkokanatarhan runko on pystyssä ja seuraavaksi jatkuu katon ja ankkalan rakentaminen.
Huussista puuttuu enää ikkunalistat ja perkolasta muutama patikka ja raudoitusverkko, jota pitkin toivottavasti tuo istuettu viiniköynös suvaitsee kiivetä.
                                                                  

Kevään paras uutinen on kuitenkin ollut se, että Aadan katkennut jalka on kolmen pitkän toipumiskuukauden jälkeen nyt riehumiskunnossa. Ikävä kyllä seuraavaksi Wallu loukkasi jalkansa...
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari