Projekti - joulunlapsi

Juhannus on ohi! Nyt voi alkaa hommata joululahjoja:D Tai no.. myönnettäköön että aloitin jo tammikuussa;)  mutta se oli niin lähellä edellistä joulua, ettei sitä lasketa..

Minun jouluni alkaa operaatio joulunlapsen pakettien valmistuksella. Rakastan lahjojen suunnittelua, valmistelua ja antamista, mutta mikään ei ole niin ihana kun antaa sellaiselle, jolla ei ole mitään. Silloin voi olla varma, että lahja ilahduttaa ja tulee tarpeeseen. Näin ollen marraskuussa väkerrän  pariin kenkälaatikkoon lahjat muutamalle Romanian tai Moldovan katu- tai laitoslapselle. Vapaaehtoisia lahjan perilleviejiä tulee joskus lumessa vastaan lapsia ilman kenkiä tai kunnollisia lämpimiä vaatteita. Siksi pyrin mahduttamaan lahjaani aina jotain lämmintä vaatetta, lelun ja hammasharjan ja tahnan lisäksi.

Lahjan kokoamisohjeet ovat tällaiset. http://www.joulunlapsi.fi/osallistu/paketin_kokoamisohjeet

Tässä ovat hankintani. Paras löytö oli mielestäni nuo todella pehmeät kurahousut 5e ja pienen pohjan fleeceasu, joka muistaakseni maksoi lildissä vain 8e. Vielä täytyisi löytää paidat noiden kolmen tytön pakettiin ja muutamat sukat kanssa ja tietenkin lelut yms :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari