Portit
Olen portti- ja aitaihminen. Pidän kauniista porteista ja matalista aidoista. Haaveilenkin tonttiani reunustavasta kiviaidasta. Materiaalia tontilta löytyy vaikka muille jakaa, mutta työkoneet vielä uupuvat. Lisäksi kasvatan pihaani nurmikkoa reunustavaa muotoiltavaa matalaa pensasaitaa, mutta sen onnistuminen on aika paljon vuohista kiinni. He nimittäin pitävät marja-aroniapuskieni mausta
 


 Vasemmalla laitumen portti ja oikealla pihaportti, joka nyt odottaa uutta asennusta paikalleen, sillä jouduin ottamaan se pois kuorma-autojen ja kaivinkoneen tieltä pois.

Tänä keväänä sain laitumelle toisen isomman portin, jotta aitaa ei tarvitse purkaa, jos vaikka traktorilla täytyy käydä laitumen puolella.

 

Kuvassa traktoriportti on lähes valmis. Ei se ehkä ole Tanskalaisen maajussin mallia, mutta olen siitä silti ylen onnellinen. 

Kommentit

 1. Meillä ei aitoja oo, paitti mitä nyt puita ja pensaita. Oli meillä riukuaita, mutta 15 vuotta teki tehtävänsä. Tilalle laitoin syreenejä, kirsikka, luumu ja kriikunapuita. Tien vieressä menee kuusiaita.
  Mukava teksti on sun pihaportissas. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu noilla molemmilla porteilla on omat tekstinsä, mutta toinen ei taida näkyä kuvasta. Talolla on oma kohtansa, tallissa omansa, saunallekin on tulossa :) Ai niin ja kanoillakin on omansa :D

   Poista
 2. Minäkin olen jättänyt tilauksen (miehelleni) portista...onhan meillä jo yksi portti, tia oikeestaan kaksi...toinen ei vaan vie minnekkään...mutta tuonne tien päähän haluaisin vielä portin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen ajatellut joko porttia tai siltaa joka ei viä minnekään! :D semmonen ois kiva..

   Poista
 3. Meillä ei ole yhtään aitaa, eikä porttia koko tiluksilla, kovasti niitä kyllä haluaisin. Pihaan johtava olisi kyllä kiva ja riukuaitaa koko tontin ympäri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin katselin yhtä tilaisuutta jossa sais opetella riukuaidan rakentamista, mutta kun ei ole metsää, niin ei ole aineksiakaan..

   Poista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari