Emännän oma joululahja

Hankinpa sitten itselleni joululahjan :D Ihan sellaisen pienen ja kätevän :P Niin ja tarpeellisen! Mitä on nainen ilman kunnon peräkärryä.. tai vähän isompaa kärryä!

Ostin siis autooni mätsäävän trailerin itselleni. No ku se oli todella edullinen ja niin söpö :P Enää ei tarvitse lainailla peräkärryä kun hakee heiniä tai käy Starkissa vähän suuremmilla ostoksilla. Niin ja eläinten kuljetus sujuu kuin leikki. Laskeskelin että tuohon 2 hevosen traileriin mahtuvat kaikki eläimeni yhtä aikaa.. no en laske mehiläisiä tuohon päälukuun, mutta muiden kanssa voi nyt sitt lähteä lomareissulle tai mihin sitä nyt "lastensa" kanssa lähteekin :PNyt vaan tarttee päättää millainen tarra tuohon laitetaan.. täytyyhän siinä olla joku logo-tarra.. yhdessä nettikaupassa myytiin varoituskolmiotarraa, jossa luki alla "Varoitus maalainen ratissa". Vielä kun siinä kuvassa olisi maajussin sijaan maajustiina, niin sitten se sopisi mulle kuin "nakki silmään" (sanonta, joka naurattaa ja ihmetyttää aina :P)

En ole tainnut mainita lupauksestani opetella peruuttamaan peräkärryä kunhan autoni perään saadaan sellainen peräkärry, että se näkyy peileistä :) No nyt se lupaus pitää sitt lunastaa.. varokaa kaikki iltaisin Prisman parkkipaikalla liikkujat!!


Kommentit

 1. Hyvää joulua muuten! :) Mä luen tätä aina vaan en koskaan kommentoi, ja omaani päivitän nykyään noin kerran vuodessa. :D Sait muuten uuden fanin, mun äitin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito samoin! ja oi että! Terveisiä äitillesi! Se jaksaa aina ilahduttaa että ihmiset jaksaa lukea näitä sepustuksia!

   Poista
 2. Loistava :D Ja tosi sympaattinen tuo sun mökki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vähän niinkuin pieni linnunpönttö :D mutta ehkä joskus saan siihen olohuoneen ja sitten siitä tulee yksiön sijaan kaksio.. mutta se projekti on vasta rukouksien alla;)

   Poista
 3. Olet kyllä ollut tosi kiltti koko vuoden, kun sait noin hienon lahjen! Onnellista joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kyllä tänä vuonna sellaisia lahjoja etten oikein meinaa uskoa silmiäni! Ihanaista joulua myös sinne!

   Poista
 4. Hyvä ja käytännöllinen lahja. Itse himoitsen pickup truckia kesä-autoksi. Pääsisi päristelemään mökille Kouvolaan karvanopat ikkunassa ja kyynärpäätä tuuletellen.
  Torppa näyttää ihanan kodikkaalta.
  t Mirkku (edarista :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haaveilin aluksi pickupista mutta lopulta uskoin muita, että vaikka se olisi pähee, niin lavalle ei voi niin helposti jättää ostoksia kuin maasturin sisälle, joten katettu perä on ehkä käytännöllisempi. mutta on siinä mitsun L200 yhä jotain..olihan se ensi-ihastukseni autoissa :D

   Poista
 5. Kärryn kanssa peruuttaminen on helppoa kun muistaa säännön; kärry oikenee, kun peilin kautta katsoen kärryn kääntymissuuntaan kääntää rattia.

  VastaaPoista
 6. Hieno ja tarpeellinen lahja varmasti. Mökki on tosi suloinen, noita ei kovin paljoa enää löydy.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari