En oo koskaan ollut, ja taas olin

Nimittäin näyttelyssä eläimeni kanssa. Ajattelin, että näyttelyn kaltainen sosiaalinen tilanne voisi olla hyväksi Wallulle, mutta enpä ajatellut, että tilanne ei olisi kenties niin hyvä meikäläisen jännityskropalle. Mutta niin vain sunnuntai aamuna  melkein valkoinen wallun kökötti trailerissa ja kämmenistä hikoava emäntä istui autossa.

Wallu on siis jostain keksinyt ruveta pelkäämään pesua.. hiphei.. letkulla ei saa osoittaakaan päin ja pelkkä kostea sienikin on ihan kamalaa.. kahden hengen voimin käyty taistelu johti melkein valkoiseen Walluun, joka kävi heti pesun jälkeen piehtaroimaan. Emäntä ehti siinä vaiheessa hieman hermostua ja ajatella metwursti-ajatuksia, mutta rauhottui illan myötä. 

Perillä Pilvenmäellä Wallu huomasi trailerin ovesta nuoren oriin ja olispa ollu peltorit mukana, sellasta kiljutaa tuli molemmista että.
Siinä vaiheessa ehdin jo miettiä minkälaista keulintaa on luvassa kun otan Wallun trailerista, ja päätinkin vähän odotella..Jännitystä vähän helpotti kun huomasin, että muidenkin heposet olivat vähän intoa piukassa nähdessään muita oreja ja tammoja. Lopulta uskaltauduin ottamaan wallun ulos, ja Wallupa totesi, että "jaa nää muut onkin vähän isompia heppoja että enpä taidakaan keulia".

Itse näyttely meni mielestäni tosi hyvin eli selvisimme hengissä :D 

Kuulin tuomarin sanovan toiselle että "when you come to show, you wash it an brush it!" noh.. kyllä mä yritin pestä sitä :D ja pisteitä laskettiin myös esittelijän "handlingistä", mutta saatiin me silti 2 sija (vaikkei kyllä meidän luokassa ollut meidän lisäksi ketään muita :D) ja hieno oranssi ruusuke.

Loppuun pari kännykkävideota näyttelystä:)

Best in Show kierros. 

Luokkansa ja Best in Show-voittaja Blue Boss

SD One of the Kind (Onni)

Kommentit

 1. Moikka, blogissani olisi sinulle tunnustus & haaste :)

  VastaaPoista
 2. Hieno suoritus ja ihana Wallu! Onnea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on se vaan hienoa kun selviää tuollaissta hengissä:D

   Poista
 3. Nyt on tapahtunut taas niin paljon hienoja juttuja. Luin pitkältä ajalta ja kyllä sä vaan olet aikaansaava muija. Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sana painolla pitkältä ajalta eli aikaansaaminen on ollut kyllä hidasta suorastaan tahmeaa..

   Poista
 4. Onnea Wallulle ja emännälle ruusukkeesta! Ja kiitoksia vielä mukavasta päivästä kanssanne. Voin toimia todistajana, että yritystä ponin pesuun kyllä olI :)

  VastaaPoista
 5. Onnea Wallulle ja emännälle ruusukkeesta! Ja kiitoksia vielä mukavasta päivästä kanssanne. Voin toimia todistajana, että yritystä ponin pesuun kyllä olI :)

  VastaaPoista
 6. Onnea Wallulle ja emännälle ruusukkeesta! Ja kiitoksia vielä mukavasta päivästä kanssanne. Voin toimia todistajana, että yritystä ponin pesuun kyllä olI :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Heitäpä alla olevaan laatikkoon kommentti tai kysymys, ne ilahduttavat emäntää.
p.s Emäntä tykkää sinuttelusta, eli muodolliset teitittelyt voi unohtaa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ottaisitko itsellesi lampaita?

Mehupullojen pesu

DIY maakellari